Nieuw bij Creating4U: privé-workshops om zelf aan de slag te gaan

Creating4U helpt veel bedrijven om hoger te komen in Google en om meer rendement uit hun online aanwezigheid te halen. Creating4U neemt al het werk uit handen, zodat hun klanten op dit gebied volledig ontzorgd zijn. Echter zijn er natuurlijk ook ondernemers die graag zelf iets doen op dit gebied. Hiervoor is het belangrijk dat je weet wat je moet doen en welke tools je moet gebruiken. Daarom heeft Creating4U nieuwe workshops ontwikkeld.

Nu zult u denken: workshops voor zoekmachine-optimalisatie zijn er toch al genoeg? Dat klopt. Echter pakt Creating4U dit anders aan dan anderen. Deze workshops worden namelijk 1-op-1 gegeven. De workshops zijn daardoor volledig aangepast op uw specifieke situatie. We bekijken de zoekwoorden die voor u relevant zijn, analyseren uw concurrenten en maken een actieplan voor uw situatie. U weet zeker dat al uw vragen beantwoord worden en we kunnen onderwerpen die voor u interessanter zijn verder uitdiepen. Daarnaast bepaalt u de tijd en locatie die u het beste schikt. Zo heeft de workshop geen impact op uw dagelijkse werkzaamheden en kunt u de workshop volgen in een voor u vertrouwde omgeving.

Hoger in Google en Google Analytics
Op dit moment biedt Creating4U twee workshops aan: Workshop Hoger in Google en Workshop Google Analytics. Elke workshop duurt ongeveer vier uur. Tijdens de workshop Hoger in Google leert u hoe Google denkt, wat u moet doen om uw website op een hogere positie te krijgen en welke tools gebruikt worden om de positie in Google te verbeteren. Na afloop heeft u een lijst met voor uw bedrijf relevante zoekwoorden en kunt u direct aan de slag.
De workshop Google Analytics is perfect geschikt als u meer rendement uit uw website wilt halen. U leert welke informatie u uit Google Analytics kunt halen, hoe u die informatie moet interpreteren en wat u kunt doen op uw website om bepaalde parameters te verbeteren. Na afloop heeft u een dashboard in Google Analytics waarin u in één oogopslag de zaken kunt monitoren die voor uw situatie het meest belangrijk zijn.

Unieke aanbieding voor BiB-leden
BiB-leden kunnen de workshops van Creating4U volgen met 10% korting. Kijk voor meer informatie bij onze Member benefits.